Sponsoren


PineICT

TelecomHunter is als initiatief van Pine ICT geboren vanuit het idee om juist in de dagelijkse communicatiebehoeften van bedrijven te voorzien: de fysieke Telecom apparatuur voor de eindgebruiker.

Kok Reiniging

Kok reiniging is een no-nonsens schoonmaakbedrijf dat volledig is gespecialiseerd in het reinigen van gevels en bestrating. Kok reiniging werkt voor gemeentes, bedrijven, instellingen en particulieren.

Fysiotherapie Salland

Fysiotherapie Salland is een praktijk die ontstaan is in 2009 na een fusie van twee praktijken met hun vestigingen in Raalte en omgeving. Fysiotherapie Salland werkt veel samen met de lokale huisartsenpraktijken en heeft verschillende samenwerkingsverbanden met de sportclubs en verzorgings- verpleeghuizen in de regio Salland.

Husqvarna

Husqvarna is ’s werelds grootste producent van motorkettingzagen, trimmers, robotmaaiers en tuintractoren. Husqvarna producten zijn ontworpen voor zowel consumenten als professionele gebruikers en worden verkocht in een selectief Dealernetwerk.

Praktijk Centrum Bomen

Praktijk Centrum Bomen specialiseert zich in boom-, groen-, bos- en natuurbeheer. Bij PC Bomen staat boomverzorging centraal, maar wordt ook aandacht gegeven aan allerlei boomgerelateerde thema's. PC Bomen biedt men hierin trainingen, opleidingen en examens waar niet alleen de prestaties, maar ook het plezier centraal staat.

Stouwdam.nl

Stouwdam Sport is een van de grootste en meest toonaangevende speciaalzaak van Nederland. Specialist op het gebied van schaatsen, fietsen en skeeleren. Stouwdam Sport verkoopt al meer dan tachtig jaar schaatsen.

Boeve Afbouw

Boeve Afbouw b.v. bestaat sinds 1965 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een veelzijdig afbouwbedrijf. Wij verzorgen de volledige afbouw in de woning- en utiliteitsbouw voor de nieuwbouw, verbouw en renovatie. Er wordt hoogwaardige kwaliteit geleverd als het gaat om het leggen van dekvloeren, plaatsen van licht scheidingswanden, stucwerk, spuitwerk, gevelisolatie, gevelonderhoud, schilderwerk, brandwerende doorvoeren en decoratieve afwerkingen.

Smit Consultancy

Sinds 2007 is Smit Consultancy B.V. actief als adviserende en waarde toevoegende specialist op het gebied van Telecommunicatie, gericht op de midden - en grootzakelijke markt. Smit Consultancy B.V. beschikt over een diepgaande kennis op het gebied van Telecom, ICT, (data) infrastructuur en mobiliteit. Vertegenwoordigde merken zijn onder andere Avaya, Audiocodes, Cisco, Mitel, NEC en Polycom.